Oktay Kaynarca: Memleket ayrımı yapılmamalı bir savaş çıksa hepimiz koşarız

Oktay Kaynarca, Neler Oluyor Hayatta” programına canlı bağlanarak tepki çeken durumla ilgili ilk kez açıklama yaptı.

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca bir programda “Ben Türkiye’liyim” açıklamasında bulunmuştu. Bunun ardından ünlü oyuncuya sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyüdü. Oktay Kaynarca’da bu eleştirileri cevapsız bırakmadı takipçisine verdiği cevapla olay oldu. Ünlü oyuncu sosyal medya üzerinden yazılan “Memleketini inkar ediyor” yorumlarına cevap verdi. “Buna alınanlara abarttıkları için açıklama yaptım büyütmenin anlamı yok. Türkiye bizim bunu anlatmaya çalıştım” ifadelerini kullanarak konuya açıklık getirdi. “Elinin altında klavye olan herkesin istediğini yazıyor” diyerek hakaret içerikli yorumlara sitem etti. “Memleket ayrımı yapılmamalı bir savaş çıksa hepimiz koşarız. Bu memleketin çocuklarıyız ayrıca Malatyalı olduğum için gurur duyuyorum” diyerek eleştirilere cevap verdi.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.