Oktay Kaynarca ‘Altın Kelebek Ödülleri’ni reddetti

Bu sene 43’üncü kez düzenlenecek ‘Altın Kelebek Ödülleri’nde ‘En İyi Erkek Oyuncu’ kategorisinde aday gösterilen Oktay Kaynarca, sürpriz bir kararla adaylıktan çekildi.

ATV’nin reyting rekortmeni dizisi ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”ın başrol oyuncusu Okatay Kaynarca, sosyal medya üzerinden flaş bir paylaşımda bulundu.

Başarılı oyuncu, İnstagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Altın Kelebek ödül töreni en iyi oyuncu kategorisinde aday gösterilmemi uygun gören herkese teşekkür ederim ancak, bu kategoride yarışmada olmak istemediğimin bilinmesini rica ediyorum. Diğer aday arkadaşlarıma başarılar dilerim. Sevgilerimle” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.