Oktay Gürtürk “Bin Kez”

Geçtiğimiz yıllarda çok sevilen “Aşk Çiçeğim” şarkısını yeniden yorumlayarak dikkatleri üzerine çeken güçlü yorumcu Oktay Gürtürk yepyeni teklisi “Bin Kez” ile yeniden müzik severlerin karşısında.

Elazığlı sanatçı Oktay Gürtürk, arabesk ve fantezi müzikten türkülere uzanan müzik yolculuğunda yine duygu dolu bir aşk şarkısı ile sessizliğini bozdu. Müzik sektöründeki dostlukların az olmasına inat, Hakan Altun ile adeta kardeş bağları olan başarılı sanatçının yeni şarkısı Hakan Altun imzası taşırken, “Bin Kez”; aşk şarkılarının prensi olan Hakan Altun’un seslendirdiği şiirle başlıyor.

“Bin Kez” adlı şarkının söz ve müziği Hakan Altun ile Aydın Kara’ ya, şiiri ise Hakan Altun’a ait. Şarkının düzenlemesini Barış Coşkuner üstlenirken müzik yönetmenliğini Sendur Güzelel yaptı. Şarkının klibini ise başarılı yönetmen Caner Erzincan çekti.

Özellikle aşıkların dillerinden düşmeyen “Bin Kez”, Seyhan Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.