Okan Kurt, Demet Akalın’a evlilik teklifi etmediğini ve etmeyeceğini açıkladı

Geçtiğimiz günlerde bir magazin programında eşi Demet Akalın’ı aldattığı iddia edilen Okan Kurt, hakkında çıkan haberlere canlı yayında cevap verdi.

Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Almanya’daki kadınlara mesaj göndererek para istediği iddia edilen Okan Kurt, hakkında çıkan haberlere açıklama yapmak için Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’ programına konuk oldu.

“BİLAL ABİ FENA KİLİTLENDİ, SAĞLAM GEÇİRECEK”

Geçtiğimiz eylül ayından evine icra geldiği için Demet Akalın’la tek celsede boşanan Okan Kurt, hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İddialar üzerine kendisiyle röportaj yapmak isteyen Beyaz TV muhabiriyle tartışan Kurt,2. Sayfa’ya katılarak yaşanan olayı şöyle anlattı:

“Yarışma programının çekimine gittim. Biz oraya ailelerin yarıştığı bir programa gittik ve saçma sapan haberle geldiler. 7 yıldır eşimle beraber olduğumuz sürece canlı yayına katılmıyorum. Eşimin yaptığı işten dolayı sağda solda kapıda bizi bekleyen arkadaşlarımızı her gördüğümde insan gibi değer veriyorum. Bu Uğur kardeşimle her gördüğüm yerde muhatap olmuşum. Sen 10 saat süren yarışma boyuncu sen geldin bana bunu sordun. Uğur bana şu mesaj atıyor “Abi, Bilal (Bilal Özbilge) abi fena kilitlendi valla geçirecek artık sağlam haberin olsun.”diye mesaj attı.

“SİZ VE ABİLERİNİZ BENİ TEHDİT EDEMEZSİNİZ”

Siz ve abileriniz beni tehdit edemezsiniz Bende ona “Kardeşim, kimse bana kilitlendi ya da geçirecek diye bir şey yapmam.” dedim. Dün ben ona ‘Bana soru sorma’ dedim.Ben onun ‘İlk barıştığınızda ilk ben çekeyim’ dediğinde ben ona güzellik yaptım. O bana dün sevgilim gibi trip attı. Ona açıp ‘Bu benim numaram mı?’ diye sordum oda ‘değil’ dedi niye aksine soruyorsun dedim. Benimle telefonla ulaşabilen kişilerden biri Uğur’dur. Muhabirler sizin eliniz kolunuz. Bu olay olunca ben onu aradım yanlış yapıyorsun dedim. Eğer kötü niyetli bir şey yapacaksan söyle bilelim dedim. Ben çekilmekle para kazanan biri değilim ki. Ben bu kadar ünlü olmakta istemiyorum.

“KARIMDAN KORKTUĞUMDAN DEĞİL, SEVDİĞİMDEN ALDATMAM”

Almanya, Türkiye, Fransa tüm dünyada ben hiçbir kadınla mesajlaşmadım. Ben Demet’i deli gibi seven biriyim ben 7 yıl biriyle mesajlaşmadım da şimdi mi mesajlaşayım. İhanet bir yalandır. Ben kimseyi aldatmam karımdan korktuğumdan değil sevdiğimden. mesajlaşma olayının aslı bile yok. Ben Facebook açıp da iş adamı mı yazacağım. Profildeki bilgiler doğru değil. Bunu konuşmaya bile gerek yok. Bunu Hira’ya göstersek babanın hesabımı diye o da inanmaz.

“DEMET’LE EVLİLİK İSTEMİYORUM”

Okan Kurt canlı yayında Demet Akalın’a bir daha evlilik teklifi etmediğini ve etmeyeceğini açıkladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.