Okan Bayülgen, kıyılarda çöp topladı

Türk Deniz Araştırmaları Vakfı ile Bref markasının ortaklaşa yürüttü Kıyılarda Temizlik Dalgası” adlı projeye Okan Bayülgen de dahil oldu. Bayülgen proje kapsamında çöp topladı.

Daha önce Berrak Tüzünataç’ın katıldığı “Kıyılarda Temizlik Dalgası” projeye bir destek te Okan Bayülgen’den geldi. Ünlü sunucu projenin İstanbul-Kilyos’taki etabına katılarak çöp topladı.

Projeyle ilgili açıklama yapan Okan Bayülgen: “Toplu taşımaya bayılıyorum. Otobüs değil ama metroya biniyorum. Otomobilim yok. Kiralık motosiklet ya da araçla dolaşıyorum. Otomobil almak bence salaklık” şeklinde konuştu.

Okan Bayülgen, denize atılan atıkların insan genetiğini bozup, hastalığa neden olduğunu belirtti.

Bayülgen sözlerine “Plastik, çağımızın en önemli meselesi… Bizler belli yaşlara geldik ama eğer bu sorumluluğu bugün gösterebilirsek, çocuklarımızı plastik olmaktan kurtaracağız. Çevreci şeklim, imajım yok ama benim de çocuğum var. Şu ya da bu görüşte olmanız, şuna ya da buna inanmanız önemli değil, gerçek olan minikleri korumamız” diyerek devam etti

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.