Okan Bayülgen: Can Yaman’ın kapak olduğu dergi yaşlı kadınlar için!

Yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme gelen Okan Bayülgen, YouTube’da ekrana getirilen Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet programının bu haftaki konuğu oldu.

Bayülgen, ‘Geçmişimden intikam almak diye bir şeyim yoktu. Burjuva ailenin çocuğuydum ve her şeyi görmüştüm. Şu şehirden, bu mahalleden gelen çok sıkıntı çekmiş bir çocuk olmadım ben. Yalnızlık ve parasızlık benim seçimimdi. Aileden para almama, kendi kendime yeterim demek benim seçimimdi.’ sözleri ile dikkat çekti.

Sunuculuğunu üstlendiği programlar ile uzun yıllar ekranlarda yerini alan Okan Bayülgen, Hakan Gence’nin sorularını yanıtladı. Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet programına konuk olan Bayülgen, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

blank

Can Yaman’la ilgili söylediği sözler ile dikkat çeken Bayülgen, ‘Can Yaman her şeyden önce inanılmaz bir erkek. Ama İtalya’dan gelemiyor. Orada kapak olmuş. Kapak olduğu şey yaşlı kadınlar için yayınlanan bir dergi. Çok efendi, çok tatlı bir adam.’ ifadelerini kullandı.

‘YALNIZLIK VE PARASIZLIK BENİM SEÇİMİMDİ’

Burjuva bir aileden geldiğini söyleyen Bayülgen, ‘Geçmişimden intikam almak diye bir şeyim yoktu. Burjuva ailenin çocuğuydum ve her şeyi görmüştüm. Şu şehirden, bu mahalleden gelen çok sıkıntı çekmiş bir çocuk olmadım ben. Yalnızlık ve parasızlık benim seçimimdi.

Aileden para almama, kendi kendime yeterim demek benim seçimimdi. Ne moda kurbanı oldum, ne para kurbanı oldum, ne apartman dairesi biriktiren bir geri zekalı oldum… Bunların hiçbiri olmadım. Parayı harcadım.’ dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.