“OHA Diyorum” 3 Kasım’da vizyonda

Memduh Ün’ün yönetmenliğini yaptığı Fikret Hakan, Muhterem Nur’la 1958, Kadir İnanır ve Hülya Koçyiğit’le 1971 yıllarında iki kez çekilen efsane film “Üç Arkadaş” tan tam 46 yıl sonra, üç arkadaşın dostluğunu farklı bir tatla işleyen “OHA Diyorum” 3 Kasım’da vizyonda olacak.

Bu sefer macera ve komedi dolu bir yol hikayesinde, hayattaki gerçek dostluğun ve arkadaşlığın beyazperdeye aktarılacağı filmde; gerçek hayatta da çok yakın arkadaş olan Fırat Sobutay, Melih Abuaf ve Alper Rende üçlüsüne güzel oyuncu Bahar Şahin eşlik edecek. Filmleriyle aynı adı taşıyan Youtube kanalları “OHA Diyorum” ile 3 buçuk milyon aboneye ulaşan ve 2 milyar izlenme sayılarıyla Türkiye ve dünyada en çok izlenen youtube kanalları listesinde ilk sıralarda yer alan ekip, vizyon tarihi için gün saymaya başladı.

Fragman 3 Ekim’de Yayında

Sosyal medya hesaplarındaki takipçilerinden filmin fragmanının ne zaman yayınlanacağı sorularını çokça alan ekip; fragman yayın tarihinin 3 Ekim olarak belirlendiğini de duyurdu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.