Oğuzhan Özyakup’tan şok hareket

Kasımpaşa’ya deplasmanda 2-1 mağlup olan Beşiktaş’ta Oğuzhan Özyakup’un ilk yarı sonunda yaptığı el hareketi sosyal medyayı salladı.

Spor Toto Süper Lig 27. hafta kapanış mücadelesinde Kasımpaşa ile karşı karşıya gelen ve maçı 2-1 kaybeden Beşiktaş’ta Oğuzhan Özyakup’un ilk yarının sonunda yaptığı el hareketi sosyal medyada Fenerbahçe taraftarları tarafından hedef konusu oldu.

Ligde zirve yarışı verdiği Fenerbahçe takımının taraftarları tarafından twitter’da eleştiri yağmuruna tutulan Oğuzhan Özyakup’un maçta kırmızı kart görmesi gerektiğini savunan taraftarlar, Türkiye Futbol Federasyonu’na konuyla ilgilenmesi ve Beşiktaşlı oyuncunun ceza alması adına çağrıda bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.