Oğuzhan Koç’tan Demet Özdemir’e övgü dolu sözler

Evlilik kararı alan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çifti, geçtiğimiz akşam bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Demet Özdemir ile Oğuzhan koç, basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmedi. Koç, Özdemir’e “İlk ve tek hayranı benim” sözleri ile iltifat etti.

2021 yılının çifti olan Demet Özdemir ile Oğuzhan koç, ayrılmalarından kısa bir süre sonra barıştı. Oğuzhan Koç, Demet Özdemir’e 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlilik teklifinde bulundu.

Ünlü çift, bir mekandan çıkarken görüntülendi. İkili, gazeteciler ile sohbet ederken yoğun bir döneme girdiklerinin altını çizdi.

Özdemir, “Baş başa bir yemek yiyelim dedik. Çünkü anlaşmalar bitti. Şu an fazla bilgi veremiyorum ama çalışmalarımız yoğun bir şekilde başlayacak.” şeklinde konuştu.

“Müstakbel eşiniz birçok markanın reklam yüzü. Dijital platformda da marka yüzlerinden bir tanesi. Neler söyleyeceksiniz?” sorusuna Koç, “Demet ne yapıyorsa en iyisini yapıyor. Ben de sonuna kadar destekliyorum. İşinin hakkını veriyor. İlk ve tek hayranıyım” diyerek övgüler yağdırdı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.