Oğuzhan Koç’tan Demet Özdemir sorusuna tepki

Şarkıcı Oğuzhan Koç, Demet Özdemir ile evliliğinin bitmesinin ardından geçtiğimiz akşam stüdyoya girerken objektiflere yansıdı. Kameraların ışıklarından rahatsız olan Oğuzhan Koç, Demet Özdemir soruları karşısında gerildi. Ünlü şarkıcı, “Size bu soruları kim sordurtuyor?” sorularına tepki gösterdi.

2022 yılının Ağustos ayında dünyaevine giren Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir’in 8 aylık evliliği tek celsede bitti. Boşanmalarının ardından arkadaş olarak kalacaklarını ifade eden ikiliden Oğuzhan Koç, önceki akşam Çağrı Telkıvıran ile stüdyoya girerken görüntülendi.

“BU SORULARI SANA KİM SORDURUYOR?”

Beyaz TV kamerası tarafından görüntülenen Koç, kameranın ışığından rahatsız olarak “Geceni köründe bu ışık ne?” dedi. Koç, “Demet Hanım’la ayrılığı sebebi pr’cılar mı?” sorusuna da sinirlendi. Muhabire tepki gösteren ünlü şarkıcı, Soru sormayın bana, bu soruları sana kim sorduruyor?” diyerek tepki gösterdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.