Oğuzhan Koç, Yağmur Tanrısevsin ayrılığı sonrası ilk kez konuştu!

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda görüntülendi.

Geçtiğimiz gün sevgilisi Yağmur Tanrısevsin ile yollarını ayıran Oğuzhan Koç Nişantaşı’nda görüntülendi. Ayrılık sonrası ilk kez görüntülenen Koç, ayrılıkla ilgili sorulan soruya “Teşekkür ederim ama bu konu hakkında konuşmayacağım” dedi. Bir magazin muhabirinin “Evliliğe sıcak bakmadığınız için Yağmur Hanım’ın sinirlendiği ve sizden ayrıldığı doğru mu?” sorusuna yanıt veren Koç, “Gerekli açıklama zaten yapıldı. Ben daha fazla konuşmak istemiyorum” oradan ayrıldı.

Açıklama yapmışlardı

Geçtiğimiz günlerde hem Oğuzhan Koç, hem de Yağmur Tanrısevsin, sosyal medyadan eş zamanlı olacak açıklama yapmış ve şu ifadelere yer vermişlerdi;

“Bugünlerde aklımız, kalbimiz, hepimizin güvenliği için mücadele eden Kahraman Mehmetçiğimiz’le. Onların yuvalarına sağ salim dönemlerinden daha önemli bir gündem olamaz.

Ülke olarak geçirdiğimiz bu yoğun ve hassas günleri düşünerek gündemi meşgul etmemek için sessiz kalmaya çok dikkat ettik. Ancak ilişkimizin bitişi sonrasında medyada yer alan ve gerçeği yansıtmayan haberlerle ilgili ilk ve son kez bir açıklama yapmak zorunda kaldık.

4 yıl önce sevgi ile başladığımız ve birbirimize karşı hiçbir insani hata yapmadan sürdürdüğümüz ilişkimizi dostça ve saygıyla bitirme kararı aldık. Bu kararımıza ve sonrasında yaşayacağımız sürece herkesin saygı ve hassasiyetle yaklaşacağına inanıyoruz.”

Yağmur Tanrısevsin ve Oğuzhan Koç’tan ortak ayrılık açıklaması

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.