Oğuzhan Koç İzmir ‘de verdiği akustik konserle sevenleriyle buluştu

Oğuzhan Koç YouTube ‘da başlattığı büyük ilgi gören akustik serisinin ilk konserini önceki akşam İzmir Arena’da Work n Fest’de verdi. Konser alanını tıklım tıklım dolduran seyirciler ile hep bir ağızdan en sevilen şarkılarını seslendiren Oğuzhan Koç ‘un performansıyla büyük alkış aldığı konserinin biletleri günler öncesinden tükendi.

İzmir Arena’da Work n Fest ‘de Oğuzhan Koç hayranları saatler önce kapıda uzun kuyruklar oluşturdu ve merdivenlerde dahil olmak üzere tüm konser alanını ağzına kadar doldurdu.

Hit olmuş şarkılarının yanı sıra; söylemekten keyif aldığı şarkılardan oluşan repertuvarıyla İzmirli hayranlarına müzik ziyafeti çeken Oğuzhan Koç akustik konserler serisine devam edecek.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.