Oğuzhan Koç: 3 Adam telaşından oturup şarkı yapamıyorum

Oğuzhan Koç, “Bulutlara Esir Olduk” şarkısıyla Best FM’de Yasemin Şefik’in konuğu oldu. Yeni şarkısında Ozan Çolakoğlu ile çalışma hayalini de gerçekleştiren sanatçı samimi açıklamarlda bulundu.

“ŞARKI TANITMAK İÇİN BAŞKA TALK SHOW’A ÇIKMAM!”

“3 Adam” programıyla yoğun geçen kış aylarında şarkı yapamadığını anlatan Koç;

“3 Adam telaşından oturup şarkı yapamıyorum. Yaz boyunca ağustos böceği misali çalışığ denize bile giremedim. Şarkılar yazdım. Bana sadece yazlar kalıyor.” dedi.

Yasemin Şefik’in “Sen zaten kendin televizyondasın şarkıyı tanıtmak için en fazla Beyaz Show’a mı gidiyorsun?” sorusu üzerine Oğuzhan Koç;
Şarkı tanıtmak için başka bir talk show’a gitmem! Beyazıt Abi ile bambaşka bir ilişkimiz var. Biz arada Beyaz’la ciddi ciddi buluşup, ‘ne diyorsun’ abi diyoruz.

O da bize anlatıyor. Biz bu işe başlarken; ‘abi sana rakip olmak istiyoruz’, dedik. Beyaz’da gelin anlatayım dedi. Aslında biz daha skeççiyiz. O bizim yayınladığımız kadar uzun skeçler yayınlamıyor. Hatta bize de kısa tutun falan diyor. Onun dediğine geliyoruz ama içimiz kaynıyor.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.