Öğretmen dizisinin merakla beklenen afişi yaynlandı

Öğretmen dizisinin merakla beklenen afişi, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Dizinin afişindeki Şems-i Tebrizi’nin özlü sözü ise afişte bir diğer dikkat çeken nokta oldu.

Yapımcılığını MEDYAPIM ile MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu’nun oturduğu, senaryosunu Merve Girgin’in kaleme aldığı, uygulayıcı yapımcılığını Suzan Sümeli’nin yürüttüğü 4 Mart Çarşamba saat 20.00’de FOX izleyicisiyle buluşacak ‘Öğretmen‘ dizisinin afişi görücüye çıktı.

Merakla beklenen afiş, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Dizinin afişindeki Şems-i Tebrizi’nin özlü sözü ise afişte bir diğer dikkat çeken nokta oldu.

blank

Güçlü oyuncu kadrosunda İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin, Şerif Erol gibi isimlerin yer aldığı ve sürükleyici senaryosuyla izleyiciyle buluşmak için gün sayan “Öğretmen” dizisinin son tanıtımı da yayınlandı…

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.