“Öğretmen” anlattığı farklı öyküsüyle bir insanlık dersi verecek

Fox TV’nin iddialı yeni dizisi Öğretmen, bu akşam seyirciyle buluşuyor. İlker Kaleli’nin ekrana döndüğü dizi, Akif Öğretmen’in gözünden anlattığı farklı öyküsüyle bir insanlık dersi verecek…

Hikâye, Akif’in belki de hayattaki en mutlu günüyle başlar… O gün Akif, sevdiği kadın Zeynep’e evlenme teklifi eder. Zeynep, Küçükkapı Lisesi’nde öğretmenliğe ilk başladığı gün aynı zamanda Akif’le nişanlanmıştır. Zeynep bir öğretmen olarak Küçükkapı Lisesi’ne ilk adımlarını atarken Akif, bunun sonun başlangıcı olduğunu bilmeden ona aşkla bakakalmıştır.

Bu olaydan 1 yıl sonra Akif Erdem, Küçükkapı Lisesi’nde fizik öğretmeni olarak 12A sınıfına girer ve öğrencileri rehin alıp okulla bağlantılarını koparacak bir bomba patlatır. Kimsenin zarar görmediği patlamada bütün 12A sınıfı ve emniyet güçleri, Akif’in bunu neden yaptığını öğrenmeye çalışacaktır.

Akif Öğretmen, herkese büyük bir ders verecektir…

Medyapım ile MF Yapım’ın yeni ortak projesi Öğretmen’in genel öyküsü böyle.

Senaryosu Merve Girgin’e ait dizinin başrollerini İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin ve Şerif Erol paylaşırken onlara Ramazan Mert Demir, Efekan Can, Elif Ceren Balıkçı, Ezgi Gör, Can Bartu Aslan, Hasan Şahintürk, Beran Soysal, Hakan Dinçkol, İsmail Karagöz, Cansın Şenel, Doğa Özüm, Bensu Uğur, Özgür Civelek, Göksü Melek Ulucan, Seyit Nizam Yılmaz, Burak Can Aras, Deniz Özgür, Ömer Furkan Eroğlan ve Metehan Parıltı gibi isimler eşlik ediyor.

Koray Kerimoğlu’nun yönettiği Öğretmen, ilk bölümüyle bu akşam ekranda…

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.