Oğlu Pars’ın mezarını ziyaret etti! Ebru Şallı’nın dayanılmaz acısı!

Eski manken ve sunucu Ebru Şallı oğlunun mezarını ziyaret etti.

Ebru Şallı’nın eski eşi Harun Tan’dan olan 9 yaşındaki oğlu Pars geçtiğimiz perşembe günü hayatını kaybetti.

Yaklaşık bir yıldır lenfoma tedavisi gördüğü öğrenilen Pars Tan Kilyos mezarlığında toprağa verildi. Büyük acı yaşayan Ebru Şallı bugün oğlunun mezarını ziyaret etti. Şallı, “ponçik” diye hitap ettiği oğlunun mezarı başında uzun süre dua etti.

blank

EBRU ŞALLI’NIN OĞLU PARS’IN HASTALIĞI NEYDİ?

Ebru Şallı’nın 9 yaşındaki oğlu Pars bir süredir tedavi gördüğü lenfoma hastalığı nedeniyle yaşamını yitirdi. Ebru Şallı’nın eski eşi Harun Tan’dan olan 9 yaşındaki oğlu Pars yaklaşık 2 yıldır lenfoma tedavisi görüyordu

Ebru Şallı’nın oğlu Pars bir süredir tedavi gördüğü hastalığa yenik düştü. Acı haberi alan sanat dünyası da başsağlığı mesajları ile paylaşımlarda bulundular.

2019 yılında bir televizyon programına katılan Ebru Şallı, o dönem yaptığı açıklamada oğlu Pars’ın bir senedir lenfoma kanseri nedeniyle tedavi gördüğünü ve 1 yıldır bu hastalıkla mücadele ettiklerini açıklamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.