Ödüllü oyuncu Hazar Ergüçlü yapımcı oluyor!

Hazar Ergüçlü SİYAD’da ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülü kazandığı ‘Kar’ filminin yönetmeni Emre Erdoğdu’nun yeni filminin yapımcısı oldu.

Kapak yıldızı olduğu Bestyle dergisinin nisan sayısı için Koray Parlak’ın objektifine birbirinden çarpıcı pozlar veren başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü, yapımcılık planını anlattı. Baş rolünde yer aldığı “Kar “filmi sayesinde tanıştığı yönetmen Emre Erdoğdu’nun yeni filminin yapımı için ona parasal destek sağlayacağını açıkladı: “Türkiye’de bağımsız sinema destek bulmakta hep zorlandı ama şu an hiç bulamıyor o desteği. Ben de Emre birilerine boyun eğsin istemedim ve gücümüz yettiğince destek olmak istedim.”

blank

‘İdeolojik yaklaşmıyorum’

Hazar Ergüçlü, bağımsız filmleri, gişe filmleri, popüler kültür dizileri, uluslararası projeleri ve reklam kampanyalarını bir arada yürüttüğü kariyeri ile ilgili “Popüler kültürün içinde olmayı da seviyorum, bağımsız sinemanın da. İdeolojik yaklaşmıyorum, ikisinin dinamiğinden aldığım haz başka.” diye açıkladı.

‘Hakan: Muhafız dizisinde başrolü paylaştığı oyuncu arkadaşı Çağatay Ulusoy için “Çağatay’la oynamayı da çok seviyorum. Yakından tanıdığın biriyle çalışmak büyük bir konfor.” yorumunda bulundu.

Pek yakında ‘The Mallorca Files’ isimli BBC dizisinde bir makyaj artisti rolünde izleyeceğimiz Ergüçlü, Mallorca Adası’ndaki rol arkadaşlarının kendisinin Nuri Bilge Ceylan ile çalışmış olduğunu öğrendiklerinde çok şaşırdıklarını da anlattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.