Ödüllü Mentalist Olcay Kutluca’dan Korkunç Deneme

Daha önce Hintli Sihirbaz Chanchal Lahiri’nin denediği ve başarısız olarak ölümle sonuçlandığı gösterisini bu kez Türkiye’nin en iyi mentalisti olarak gösterilen Olcay Kutluca deneyecek.

Boğaz’da elleri ve ayaklarından zincirle bağlanarak kilitlenecek ve suya girecek olan Olcay Kutluca kilitlerden kaçarak kurtulmaya çalışacak.

Olcay Kutluca yapacağı bu tehlikeli deneme için “ tüm önlemlerimizi alacağız. Kurtarma ekipleri hazır bekliyor olacak , herhangi bir aksilikte ekipler devreye girecek. Amacım olumsuzlukları düşünmemek , sadece gösteriye odaklandım. Yapılamayanları yapmak istiyorum, biliyorsunuz pandemi sürecinden sonra rekorlar kitabı içinde bir denemem olacak . Yürekleri ağıza getirmeyi seviyorum. Bu kez hepsinden daha tehlikeli bir şov bizi bekliyor.” Dedi.

Olcay Kutluca Kimdir ?

1991 Amasya doğumlu olan Olcay Kutluca İllüzyona ilkokul yıllarında okuluna gelen bir sihirbaz gösterisinden etkilenerek başlamıştır.

2018-2019 yıllarında Türkiye’nin en iyi mentalisti ve en iyi korku sihirbazı ödüllerini alarak bu alanda en iyisi olduğunu kanıtlamıştır. TV programları Ve Kültür Merkezlerinin yanı sıra yaptığı tehlikeli denemeler ile ün yapan Olcay Kutluca aktif olarak Mentalizm alanında gösterilerine devam etmektedir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.