Ödül töreninde söylediklerinden dolayı Kerem Bürsin’den özür diledi

Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen ödül törenine katılan Sen Çal Kapımı’nın Serkan’ı Kerem Bürsin, ödül almasının ardından sunucu Bay J’nin ‘Kerem Bey zor şartlarda çalışıyor. Gözleriniz dolacak ama geçen yıl bölüm başı 120 bin TL alarak çalışmaya devam etti’ sözleri karşısında şoke oldu. Bay J, aldığı tepkilerden sonra sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Kerem Bürsin’den özür dileyerek ‘Sevgili Kerem sen zeki bir adamsın. Böyle bir şakadan alınacak biri değilsin’ dedi.

YouTube video

Fox TV’de ekrana getirilen başrollerini adının aşk dedikodularına karıştığı Hande Erçel’le paylaşan Sen Çal Kapımı dizisinde Serkan karakterine hayat veren Kerem Bürsin, geçtiğimiz akşam Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen ödül törenine katıldı.

Ödülü almasının ardından sahneden inerken sunucu Bay J’nin ‘Kerem Bey zor şartlarda çalışıyor. Gözleriniz dolacak ama geçen yıl bölüm başı 120 bin TL alarak çalışmaya devam etti’ sözleri ile şaşkınlık yaşayan Kerem Bürsin salondan ayrıldı. Yüzü kızaran Bürsin, konuyla ilgili açıklama yapmadı.

BAY J ÖZÜR DİLEDİ

Bay J’nin sahnedeki sözleri tepki toplarken Twitter’dan Kerem Bürsin hayranları tarafından topa tutuldu. Aldığı tepkilerin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaparak Kerem Bürsin’den özür dileyen Bay J, şu ifadeleri kullandı:

‘Kerem Bürsin’i çok seviyorum. Sevgili Kerem sen zeki bir adamsın. Böyle bir şakadan alınacak biri değilsin, biliyorum’

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.