Ödül töreninde Demet Özdemir’e hangi Mustafa Yabaş eşlik etti

‘Erkenci Kuş’ dizisinin başrol oyuncusu Demet Özdemir, 19.su Beyrut’ta düzenlenen Murex D’or Ödül Töreni’nde ‘En iyi Kadın Oyuncu’ ödülüne layık görüldü.

Dizi’deki partneri Can Yaman’dan sonra sahneye çıkarak ödülünü alan Demet Özdemir’e sahnede Türk asıllı oyuncu Mustafa Yabaş eşlik etti.

Arap ülkelerinde oynadığı sinema ve dizi filmleriyle ünlenen oyuncu Mustafa Yabaş, Demet Özdemir’le birlikte sahneye çıkarak, ünlü oyuncuyu ödül törenine katılanlara takdim ve tercüme etti. Demet Özdemir, ödülü aldıktan sonra duygularını ifade ederken, ekip arkadaşlarına ve Can Yaman’a teşekkür etmeyi ihmal etmedi. “Uzun bir yolculuk bu benim için. Hayallerimin gerçekleştiğini görebilmek gurur verici. Burada olmak, bu noktaya gelebilmek tabi ki hayal edemeyeceğim bir şeydi ama sizlerle bir arada olduğum için kendimi gerçekten çok şanslı hissediyorum. Hepinize teşekkür ederim. Bu bir ekip başarısı, çok güzel bir iş yaptık. Can, benden önce sahneye çıktı. Can Yaman’a teşekkür etmek istiyorum, enerjisi yüksek bir partner olduğu için.” Sözleriyle, aldığı ödül hakkında duygu ve düşüncelerini Mustafa Yabaş’ın tercümesiyle, geceye katılanlara aktardı. Ödül’ünü aldıktan sonra birlikte sahneden inen Demet Özdemir ve Mustafa Yabaş’ın aynı masada oturdukları görüldü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.