Ödemiş’te bayramlaşma töreni

Ödemiş’te Kurban Bayramı öncesi bayramlaşmanın adresi Park Kafe oldu. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ve eşi Selma Eriş, Park Kafe’de düzenlenen bayramlaşma töreninde vatandaşlarla buluştu.

Arefe Günü’nde Ulus Meydanı’ndaki Park Kafe’de Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy, daire amirleri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve temsilcileri, belediye başkan yardımcıları, belediye meclisi üyeleri, oda başkanları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı bayramlaşmada Başkan Mehmet Eriş ve eşi Selma Eriş tüm konuklarla tek tek ilgilenip sohbet etti.

“Bayram bir arada olunca güzel” diyen Başkan Mehmet Eriş, “Birlik-beraberliğin yaşandığı en güzel günlerden olan Kurban Bayramı’nın dayanışma ve yardımlaşma duygularımızı daha da güçlendirmesini diliyoruz. Bugün burada Ödemiş ailesi olarak güzel bir buluşma yaşadık. Nice bayramlarda sağlıkla ve huzurla bir arada olmayı diliyor, tüm hemşehrilerimizin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Sınır boylarında ve sınır ötesinde huzur ve güvenliğimiz için devam eden operasyonlarda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet ailelerine, sabır ve başsağlığı diliyorum. Bugün bayramlarımızı bir arada huzur içinde yaşamamızı sağlayan tüm güvenlik güçlerimizin Allah ayaklarına taş değirmesin” dedi.

“HERKES BAYRAM ET’SİN”

Ödemiş Belediyesi olarak bu Kurban Bayramı’nda da ihtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında dayanışma köprüsü kuracaklarını aktaran Eriş, “Bayram paylaşmaktır anlayışıyla ‘Herkes bayram ET’sin’ diyerek üçüncüsünü düzenlediğimiz kurban eti bağışı kampanyamıza hemşehrilerimizin destek vereceğine yürekten inanıyoruz. İhtiyaç sahibi hemşehrilerimize ulaştırılmak üzere hayırseverlerimiz kurban etlerini bayram boyunca Ulus Meydanı’ndaki Park Kafe’ye getirebilirler. Sevgi ve bereket paylaştıkça çoğalır. Hayırseverlerimizin desteğini bekliyoruz.

Ayrıca Kurban Bayramı boyunca gerek Belediyemiz gerekse de İzmir Büyükşehir Belediyemiz, Ödemiş’te vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram yaşamaları ve herhangi bir sıkıntı yaşanmaması adına önlemlerini aldı. Ekiplerimiz nöbette olacak.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.