Octet ile KOBİ’lere Hızlı Tahsilat ve Esnek Ödeme Kolaylığı

Octet, sunduğu tahsilat yöntemleri ve ödeme çözümleriyle şirketlerin güçlü bir nakit akışı ve likiditeye sahip olmasını sağlıyor. Ekonomideki dalgalanmalara karşı güvenli ve hızlı bir nakit akışına sahip olmak isteyen KOBİ’ler, Octet aracılığıyla satışlarında kısa vadeli tahsilat, tedarikçi ödemelerinde ise daha uzun vadeli imkanlara sahip oluyor. Octet Portal aracılığıyla tüm hizmetlere tek tıkla kolayca ulaşılabilen KOBİ’ler finansman konusunda endişe etmeden büyümeye odaklanabiliyor.

Dijital çözümleriyle KOBİ’ler, büyük işletmeler ve bayi ağına sahip tüm firmaların nakit akışını düzenleyen Octet Türkiye, ticaretin finansmanını güçlendirerek satıcı ve alıcılara büyüme fırsatları sunuyor. Octet’in güvenli, güçlü ve kullanıcı dostu altyapısı KOBİ’lerin hızlı tahsilat ve esnek ödeme imkanıyla güçlü bir nakit akışına sahip olmasını sağlıyor.

Octet Portal üzerinden herhangi bir taahhütte bulunmadan kolayca başvuru yapan KOBİ’ler, dakikalar içerisinde hızlı tahsilat ve esnek ödeme imkanlarından yararlanmaya başlayabiliyor. Ticaretin finansmanı konusunda 3 binden fazla şirkete hizmet veren Octet, satıcılar için nakit akışını hızlandırıp tahsilat riskini ortadan kaldırıyor. Tedarikçi ödemelerinde ise nakit akışları doğrultusunda ödemelerin ertelenmesine ve taksitlendirmeye olanak sağlıyor.

KOBİ’LER LİKİDİTE YÖNETİMİ İÇİN DESTEKLENMELİ

Türkiye’deki tüm İşletmelerin 99,8’ini oluşturan 3,2 milyon KOBİ’nin reel sektörün temelini oluşturduğunu dile getiren Octet Türkiye Genel Müdürü Derya Ekemen Fidan, “İçinde bulunduğumuz ekonomik koşullar güçlü bir likidite yönetimini her zamankinden çok daha önemli hale getirdi. Octet olarak sunduğumuz çözümler, nakit akışının satıcılar için kısa vadede alıcılar için de uzun vadede olmasını sağlayarak KOBİ’lere esnek ve güvenli likidite yönetimini sağlıyor. Tüm bu sistemin, bankaya veya başka bir kuruma başvuru gerektirmeden sadece Octet üzerinden, merkezi olarak tek noktadan yönetilmesiyle de operasyonel anlamında ciddi bir destek de sağlıyoruz. Böylece KOBİ tahsilatını hızlı ve güvenli gerçekleştirirken, tahsilatın getirmiş olduğu operasyonel yükten de kurtulup sadece ürününe ve satışına odaklanabiliyor” dedi.

NAKİT AKIŞINDAKİ BELİRSİZLİKLERİ ORTADAN KALDIRIYORUZ

Fiyatların ve vadelerin netleşmediği durumlarda KOBİ’ler ve iş ortaklarının yaşadığı zorlukları ortadan kaldırmayı hedeflediklerini söyleyen Ekemen Fidan, “Octet Portal’la ticaret sırasında iki tarafın da menfaatlerini koruyan bir hizmet sunuyoruz. KOBİ’ler ticaret finansmanını Octet Portal aracılığı ile yönettiklerinde alacaklarını ertesi gün tahsil ederek likidite ihtiyacını karşılayıp yeni hammadde alımı için peşin ödeme avantajlarından yararlanırken, tedarikçi ödemelerinde ise Sanal POS aracılığıyla 12 aya kadar taksitlendirme planlarıyla maliyetini sabitleyebiliyor. Verilen bu hizmet ile alıcı ve satıcı arasındaki tüm nakit akışı belirsizliklerini ortadan kaldırıyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.