Obama, Kendall Jenner’la bir güzel dalga geçti

Obama, Beyaz Saray davetine katılan modelle ilgili konuştu. Kendall Jenner, Washington’da Cumartesi akşamı düzenlenen geleneksel Beyaz Saray Muhabirleri yemeğine katıldı. Kırmızı halıda siyah elbisesiyle şıklığını gösteren 20 yaşındaki model, Kardashian-Jenner ailesinden davete katılan tek isimdi. Podyumların son gözdelerinden Kendall Jenner, Başkan Obama’nın da dikkatini çekmişti. Obama, konuşmasında tanınmış simalardan oluşan davetlilere Jenner’a dokundurmadan geçmedi: “Jenner’la sahne arkasında tanışma şansı bulduk ve kendisi çok hoş bir genç kadına benziyor. Ne iş yaptığından tam olarak emin değilim ama bana Twitter mention’larımda az sonra patlama yaşanacağı söylendi.”

kendall jenner obama

Ailesinin reality şovuyla ünlü olan Kendall’ın Twitter’da 17 milyon, Instagram’da ise 55.7 milyon takipçisi bulunuyor.

Kendall, Obama’nın konuşması başlamadan önce onunla el sıkışma şansını yakalamıştı. Genç modelin People dergisine anlattığına göre Obama, kendisine “Kim ve Kanye’ye selam söyle” demiş. Dilinin tutulduğunu söylediği tanışmanın ardından Kendall, Snapchat’te “Obama ile az önce tanıştım ve böyle hissediyorum” notuyla şu fotoğrafı paylaştı:

kendall

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.