O soruna neşter vuruldu!

“İçme suyuna 19 saatlik müdahale”

Lüleburgaz Belediyesi, kentin genelinin su ihtiyacını sağlayan ana içme suyu hattını yenileyerek içme suyunda uzun yıllardır yaşanan sorunları en aza indirmek için önemli bir adım attı. Çalışmalar kapsamında 48 saat planlanan su kesintisi, ekiplerin üstün çalışmaları sonucunda 19 saat gibi bir sürede sona erdi. Çalışmaları başından sonuna kadar yakından takip eden Başkan Gerenli, “Sürecin başından bu yana yoğun emekle çalışan mesai arkadaşlarıma ve gösterdikleri sabır için değerli komşularımıza teşekkür ederim” dedi.

Kent genelinde son 3 yılda 26 kilometrelik içme suyu hattını yenileyen Lüleburgaz Belediyesi, içme suyunda yaşanan su kesintilerini ve diğer sorunları en aza indirmek için kentin yüzde 70’inin su ihtiyacını sağlayan ana içme suyu hattında yenileme çalışması gerçekleştirdi. Çalışma ekiplerin aralıksız çalışmaları sonucunda 19 saatte tamamlandı.

O sorunlar ortadan kalkıyor

Yapılan çalışmayla birlikte Lüleburgaz’da içme suyu hatlarında uzun yıllardır yaşanılan sorunlara neşter vurulmuş oldu. Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli ve Başkan Yardımcısı Gökhan Kaya Atay’ın yakından takip ettiği çalışmalar sonucunda kentin önemli bir sorunu daha ortadan kalkmış oldu.

Beklenenden kısa sürede tamamlandı

Tüm bunlarla birlikte çalışmalar nedeniyle 48 saat planlanan su kesintisi, Lüleburgaz Belediyesi ekiplerinin aralıksız ve yoğun bir şekilde ortaya koydukları emek sonrasında 19 saatte tamamlandı. Ekiplerin çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte 19 saat sonra Lüleburgaz’da şebekelere su verildi.

“Gösterdiğiniz sabır için teşekkür ederim”

Çalışmaların tamamlanmasının ardından açıklama yapan Başkan Gerenli, “Çalışma arkadaşlarımızın üstün gayretiyle ana içme suyu hattımızda yenileme çalışmaları 19 saat içinde sona ermiş olup şebekeye su verilmeye başlanmıştır. Sürecin başından bu yana yoğun emekle çalışan mesai arkadaşlarıma ve gösterdikleri sabır için değerli komşularımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.