O Ses Türkiye’nin yeni jürisi belli oldu!

O Ses Türkiye'ye veda eden Seda Sayan'ın yerine eskiden de jüriden yer alan Ebru Gündeş geldi.

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, 3 yıl jüri üyeliği yaptığı O Ses Türkiye’den 2017 yılında ayrıldı. Yarışmadan sonra herhangi bir televizyon projesinde yer almayan Ebru Gündeş, Seda Sayan’ın yarışmadan ayrılmasıyla ekrana geri dönmeye karar verdi.

REKOR ÜCRETLE BAŞLAYACAK

Seda Sayan’ın yerine jüriye, Ebru Gündeş geri döneceğini ileri sürüldü. Hatta ünlü şarkıcının, haftalık 180 bin TL alacağı iddia edildi. O Ses Türkiye’de jüri olan Seda Sayan, Hadise ve Murat Boz yarışmadan bölüm başına 70 bin TL alırken Beyazıt Öztürk 90 bin TL alıyordu.

Murat Boz, Hadise ve Beyazıt Öztürk ise bu sezon da jüri üyeliği koltuğunda devam edecek.

SEDA SAYAN TV8’LE TÜM BAĞINI KESTİ

O Ses Türkiye’de değişiklik yapan ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, “Bu yıl jüride değişiklik yapacağız. Ben 4 jürime de aşığım, hepsi birbirinden değerli ve çok sevdiğim isimler. Ancak seyirci değişikliği seviyor.” ifadelerini kullanmıştı.

Bunun üzerine Instagram hesabından paylaşım yapan Seda Sayan, hem O Ses Türkiye hem de Yemekteyiz’in çekimlerinde çok yorulduğunu söyleyerek iki projeden ayrılma kararı aldı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.