O Ses Türkiye’nin ekrana geleceği tarih belli oldu! Jüride kimler var?

Ekim ayında yayına girmesi beklenen ancak MasterChef Türkiye’nin reyting oranlarının yüksek olması nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen O Ses Türkiye’nin ekrana geleceği tarih belli oldu.

Sevilen yarışmanın yılbaşı akşamı izleyici ile buluşacağı magazin gündemine bomba gibi düştü. Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği O Ses Türkiye’nin jüri koltuğuna Murat Boz, Hadise, Beyazıt Öztürk ve yeniden kadroya dahil olan Ebru Gündeş’in oturacağı konuşuluyor.

ÜNLÜ İSİMLER YARIŞACAK

Her yıl günün en çok izlenen yapımları arasında yer alan O Ses Türkiye’nin özel olarak gerçekleşecek yılbaşı yayınında ünlü isimlerin yarışması bekleniyor.

SEDA GİTTİ EBRU GELDİ

O Ses Türkiye’nin son sezonunda yer alan Seda Sayan, yarışmanın final yapmasının ardından kanal ile ilişiğini kesmişti. Sayan yerine ise yarışmanın eski jürilerinden Ebru Gündeş ile yeniden anlaşma imzalandı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.