O ses Türkiye bitecek mi? Acun Ilıcalı açıkladı

TV8’in sahibi Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye’nin final yapacağı iddialarıyla ilgili konuştu. Ilıcalı, “Saçma bir haber. Neden programı bitireyim? Zevk aldığım bir program. Jürimi seviyorum, hiç öyle huyum da yoktur” dedi.

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği, jüri koltuğunda Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç’un oturduğu O Ses Türkiye’nin istenilen reytingi elde edemediği için final yapacağı iddiası son günlerde epey konuşuluyordu. Acun Ilıcalı, iddialara açıklık getirdi.

Önceki akşam bir mekandan ayrılırken görüntülenen Ilıcalı, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yarışmanın final yapacağı iddiaları hakkında, “Saçma bir haber. Jürimizden mutluyuz. Neden programı bitireyim? Zevk aldığım bir program. Jürimi seviyorum, hiç öyle huyum da yoktur” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.