Nüvit Yıldız: Sezen Aksu gibi büyük bir yıldızın şarkısını okumak benim için büyük bir onur

Sezen Aksu imzalı ‘Susma’ şarkısını yeniden yorumlayarak dikkatleri üzerine çeken Nüvit Yıldız’a, klip çekimlerde Madonna’nın eski nişanlısı Brahim Zaibat eşlik etmişti.

Klip çekimlerinde Zaibat’ın giydiği Sezen Aksu siluetli gömlek, klibin en dikkat çeken detayı oldu. Emre Erdemoğlu’nun Sezen Aksu ‘Onu Alma Beni Al’ koleksiyonuna ait Sezen Aksu siluetli tasarım gömlek, izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Nüvit Yıldız ise düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: “Sezen Aksu gibi büyük bir yıldızın şarkısını okumak benim için büyük bir onur, klipte ona olan saygımızı ve sevgimizi bu özel tasarım Sezen Aksu siluetli gömlekle vurgulamak istedik” derken Sezen Aksu resimli gömlek sosyal medyada çok konuşuldu ve Sezen Aksu siluetiyle klipte oynadı yorumları yapıldı. Nüvit Yıldız Sezen Aksu’ya çağrıda bulunarak ‘kraliçe sahnelere geri dön’ dedi. Erkan Nas yönetmenliğinde çekilen klipteki imaj danışmanlığı Selim Akar tarafından yapıldı.

https://www.youtube.com/watch?v=twbhRjt_8_g

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.