Nusret’in Instagram sırrı ortaya çıktı!

Nusret Gökçe’nin Instagram’da 23 milyon 600 bin takipçisi bulunuyor. Nusret’in bu takipçi sayısına nasıl ulaştığı ise merak konusuydu. İşte Nusret’in sosyal medya sırrı.

Instagram’da 23 milyon 600 bin takipçisi olan Nusret Gökçe yaptığı hey paylaşım en ince ayrıntısına kadar planlanıyor. Her paylaşımda da takipçi sayısı sürekli artıyor.

blank

Nusret’in bu rakama ulaşmasındaki sır aylık 20 bin TL’ye işe aldığı sosyal medya uzmanıymış. Nusret’in verdiği pozlar, çektiği videolar, yaptığı diğer tüm paylaşımlara bu uzman karar veriyormuş. İkili hiç ayrılmıyormuş. Öyle ki, Nusret dünyanın neresine giderse gitsin sosyal medya uzmanını da yanında götürüyormuş. Nusret yakınlarına da şöyle söylüyormuş: “Süper çalışıyor. Bu yüzden 2020’de ona iyi bir zam yapacağım, aylık maaşı 30 bin TL olacak.”

Ünlü etçiyi ınstagram’da 23 milyon 660 bin kullanıcı takip ediyor. Gökçe bu olanda dünyada en çok takip edilen Türk konumunda.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.