Nusr-et Londra’da 3 tane burger 3 bin 600 TL!’

Nusret Gökçe’nin Londra’da açtığı yeni restoranında yemek yiyen futbolcu menajeri Muzzi İzzet 3 tane burgere 3 bin 600 TL ödeyince sosyal medyadan isyan etti.

YouTube video

Kendine has ‘tuz serpme’ hareketiyle ününü tüm dünyaya duyuran Nusret Gökçe, ABD, İspanya, Dubai ve Yunanistan’ın ardından Londra’nın merkezinde de restoran açtı.

“MİLLİ DEDİK, MİLLİ GURUMUZ DEDİK”

Nusret Gökçe’nin Londra’daki restorandaki yemek fiyatları, ünlü futbolcuların menajerliğini yapan Muzzi Özcan tarafından sert bir şekilde eleştirildi. Özcan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile fiyatlara isyan etti. Özcan paylaşımında ‘Nusr-et Londra, hayatımda ödediğim en gereksiz yemek! Milli dedik, milli gurumuz dedik, 3 tane burger 3 bin 600 TL!’ ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.