Nuri Şahin, Alman ekibi Borussia Dortmund ile resmen anlaştı

Antalyaspor’un teknik direktörü Nuri Şahin, hayallerinin takımı olan Alman ekibi Borussia Dortmund ile resmen anlaştı. Şahin, teknik direktör Edin Terziç’in yardımcısı olarak görevlendirilirken yılın transferi Alman basınında geniş yer buldu.

Alman kulübünden yapılan açıklamaya göre, Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin ile Almanya 17 Yaş Altı Milli Takımı’nın yardımcı antrenörü Sven Bender, 1 Ocak’tan itibaren Terziç’in yardımcısı olarak görev alacak.

Şahin ve Bender ile 30 Haziran 2025’e kadar sözleşme yapıldığını duyuran Alman kulübü, 63 yaşındaki yardımcı antrenör Armin Reutershahn’ın ise kendi isteği üzerine takımdan ayrıldığını bildirdi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin’in Antalyaspor’dan ayrılarak, efsanesi olduğu Borussia Dortmund’da yardımcı antrenörlüğe getirildiği iddia edildi. Kırmızı-beyazlılarda Basın Sözcüsü Alkan Evren ayrılığı doğrularken, Alman basını da konuyu manşetlerine taşıdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.