Nuri Alço, kendisinden 33 yaş küçük Burcu Sezginoğlu ile evleniyor

Türk Sineması’nın ünlü oyuncusu Nuri Alço, kendisinden 33 yaş küçük Burcu Sezginoğlu ile evleniyor. Alço evlendikten sonra bir an önce baba olmak istiyor.

Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncusu Nuri Alço, 10 yıldır birlikte olduğu ve evlenme teklif ettiği sevgilisi Burcu Sezginoğlu ile evlilik hazırlığına girdi. Usta oyuncunun evlendikten sonra baba olmak istediği iddia edildi.

HİÇ ÇOCUĞU YOK

68 yaşındaki oyuncu Nuri Alço ilk eşinden 1988’de boşandığından beri bir daha evlenmedi. Yeşilçam’ın efsane isminin hiç çocuğu yok.

“EVLİLİK BENİ DÜŞÜNDÜRÜYOR” DEMİŞTİ

Konuyla ilgili açıklama yapan Nuri Alço, “Şu an için aramızda problem yok ama yıllar sonra çıkabilir. Bu sebeple evlilik beni düşündürüyor.” demişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.