Nurgül Yeşilçay’dan hayranlarını üzecek açıklama

Nurgül Yeşilçay, sosyal medyadan takipçilerinin sorularını yanıtladı. Oyuncu, önümüzdeki sezonla ilgili hayranlarını üzecek bir açıklamada bulundu.

Geçtiğimiz sezon yayınlanan ‘Gülperi’ dizisinde başrol oynayan Nurgül Yeşilçay, uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara dönünce hayranlarını bir hayli sevindirmişti. Dizinin final yapmasının ardından bir süre dinlenen Yeşilçay, daha sonra da başrollerini Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile paylaştığı ‘Mahalleden Arkadaşlar’ adlı filmde rol almıştı. Film çekimlerini de tamamlayan başarılı oyuncu, şimdilerde tatile çıktı.

Yeni sezonda ekrana dönecek mi?

Nurgül Yeşilçay, tatilde takipçileriyle ilk defa Instagram’ın soru-cevap özelliğini kullandı. Bunun üzerine oyuncuya soru soran takipçilerden bir tanesi, “Yeni dizi projeniz var mı?” dedi. Bu soru karşısında Yeşilçay, “Valla bazı işler var ama gönlüm tiyatrodan yana. Bu sene tiyatro yapacağım dizi görünmüyor” diyerek hayranlarını üzdü.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.