Nurgül Yeşilçay’dan Erkan Petekkaya’ya sert cevap

Erkan Petekkaya’nın “Diziden ayrılış nedenini açıklarsam yer yerinden oynar” şeklindeki çıkışına yanıt veren Nurgül Yeşilçay’ın “Erkan üzerimden prim yapmayı bıraksın” dediği öğrenildi.

“Paramparça” dizinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya’nın Nurgül Yeşilçay’ın diziden beklenmedik ayrılışıyla ilgili yaptığı açıklamanın yankıları sürüyor. Konuyla ilgili yakın çevresine değerlendirmede Yeşilçay’ın “Dizinin reytingleri düştü. Erkan üzerimden prim yapmayı bıraksın” dediği öğrenildi.

PETEKKAYA NE DEMİŞTİ?

“Paramparça”nın setinde öpüşme krizi çıkmış, çıkan kriz dizinin başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay’ı rolünden etmişti. Dizinin jönü Erkan Petekkaya, beklenmedik ayrılık sonrası olay çarpıcı bir iddia ortaya atarak “Onun diziden gitmesine hiç etkim yok. Öpüşme krizi vs. hepsi yalan, hedef şaşırtma! Ama gerçeği ben anlatmam. Gerekirse anlatırım, çok kötü olur. Gerçek bambaşka. O kadar kötü ki, anlatsam yer yerinden oynar” ifadelerine yer vermişti.

“ERKAN PRİM YAPMAYI BIRAKSIN”

Konuyla ilgili yakın çevresine sessizliğini bozan Nurgül Yeşilçay’ın “Dizinin reytingleri düşmeye başladı. Erkan üzerimden prim yapmayı bıraksın. Açıklayacağı ne varsa da açıklasın” diyerek eski rol arkadaşına meydan okuduğu öne sürüldü.

Erkan Petekkaya’dan şok Nurgül Yeşilçay açıklaması

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.