Nurgül Yeşilçay’a Paramparça’dan sürpriz destek

Star TV ekranlarında yayınlanan Paramparça dizisinden ayrılan Nurgül Yeşilçay’ın ayrılmasından sonra süren tartışmalar ve suçlamalar devam ederken Güzel oyuncuya sürpriz misafirleri vardı.

Nurgül Yeşilçay’ın Paramparça dizisinden ayrılmasından sonra çeşitli iddialar ortaya atılmış ve son olarak bir sahne çekimi sırasında Nurgül Yeşilçay’ın repliğini okuyan Erkan Petekkaya’ya küfrettiği ileri sürülmüştü.

nurgul

Nurgül Yeşilçay’ın menajeri de bu tartışmaların Nurgül Yeşilçay’ın diziden ayrılmasından sonra düşen reytingleri arttırabilmek için çıkarıldığını ima etmişti. Bu tartışmalar sürerken Paramparça dizisinin genç oyuncuları Alina Boz, Burak Tozkoparan, Leyla Tanlar ve sevgilisi Trık Emir Tekin ziyarete geldi.

Erkan Petekkaya ile Nurgül Yeşilçay arasında soğuk rüzgarlar estiği günlerde genç oyuncuların Nurgül Yeşilçay’ı ziyaret etmesi “destek” olarak yorumlandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.