Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen ”Gülperi” ile start alıyor

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in paylaştığı “Gülperi” ilk bölümüyle bu akşam seyirciyle buluşuyor.

Başarılı oyuncu kadrosu, ekran başındakileri derinden etkileyecek senaryosuyla çok konuşulacak olan dizi yeni sezonun vazgeçilmez yapımları arasında yerini alacak.

Dizi, Gülperi’nin (Nurgül Yeşilçay) kaybettiği eşinin babası (Tarık Pabuçcuoğlu) tarafından elinden koparılmak istenen üç evladını yeniden kazanmak için verdiği büyük mücadeleyi konu alıyor. Dizide, Gülperi’ nin gençlik aşkı aynı zamanda verdiği büyük mücadelede en büyük desteği, avukatı olan Kadir karakterini başarılı oyuncu Timuçin Esen canlandırıyor.

“ANNEMDEN ETKİLENDİM”

“BİR ANNE ÇINAR AĞACI GİBİDİR!”

İlk bölümüyle bu akşam ekrana gelecek olan Gülperi’de üç çocuk annesini canlandıran güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, rolüne bir buçuk yıl önce hazırlanmaya başladı. Yeşilçay, Gülperi’yi ilk kez anlattı; “Bir anne çınar ağacı gibidir, dimdik güçlü bir şekilde ayakta durur. Bir annenin çocuklarına duyduğu sevgi dünyanın en saf sevgisidir ve bu genelde karşılıklıdır ama bizim hikayemizde öyle değil. Çocuklar annelerine karşı doldurulmuş. Eti ne budu ne diyeceğimiz bir kadının sadece çocuklarıyla değil, koca koca güçlü adamlarla mücadelesini ve onlara kafa tutmasını izleyeceğiz.”

Nurgül Yeşilçay, dizi için kendi anneliğinin yanı sıra annesinden de etkilendiğini söylüyor; “Ben sadece kendimden değil, annemden de sıkça hatırladığım, etkilendiğim anlar var. Annem mesela dört çocuk baktı.Çocuklar hep bir şey ister, senin sınırlarını zorlar, yumuşak karnını iyi bilirler. Onları sezgisel olarak yönetmeye annelik denir bence.

Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın, yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği “Gülperi” ilk bölümüyle 14 Eylül Cuma günü Show TV’de ekrana geliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.