Nurgül Yeşilçay ve Necati Kocabay evleniyor!

Mert Fırat ile Kefaret dizisinde rol alan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, Necati Kocabay’la evlilik planları hakkında konuştu. Pandemi nedeniyle nikahı erteleyen ünlü oyuncunun yeni tarihi almak için izleyeceği yöntem ise şaşırttı.

Başarılı oyunculuk performansı ile dikkatleri üzerine çeken Nurgül Yeşilçay ve sevgilisi Necati Kocabey evlilik kararı almış ancak pandemi nedeniyle ertelemişti.
Evlilik tarihi ile ilgili açıklamalarda bulunan Nurgül Yeşilçay, ‘Pandemi biterse yazın düşünüyoruz. Kesin bir tarih yok. Ama geçenlerde astrolog Hande Kazanova ve Dinçer Güner’in programına konuk oldum, orada tarih verdiler. O zaman dilimine bakacağım’ dedi.

Yeşilçay’ın nikah tarihi için astrologlara danışacak olması şaşırtırken geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Necati Kocabey hakkında ‘Hayatımı N.Ö. ve N.S. diye ayırmamız lazım öncelikle. Eniştenizden önce ve sonra. Necati’den önce çok daha karmaşık ilişkiler yaşıyordum. 40 yaşına geldiğimde mutfakta tek başımaydım ve dedim ki, yapmayacağım, böyle saçma sapan ilişkiler yaşamak istemiyorum. Sonra Necati ile tanıştım. Bir arkadaşımız tanıştırdı. En çok dikkatimi çeken kibar olmasıydı’ demişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.