Nurgül Yeşilçay, Taşkent Film Festivali’ne Onur Konuğu olarak katıldı

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, 14. Uluslararası Taşkent Film Festivali’ne katılmak için Özbekistan’a gitti. Yeşilçay, dünya sinemasında önemli bir yeri olan Taşkent Film Festivali’ne Onur Konuğu olarak katıldı.

Havaalanına iner inmez çiçeklerle karşılanan oyuncu, “Uzun zamandır gelmek istiyordum. Özbek halkıyla sonunda buluştum. Burada olmaktan çok mutluyum, gördüğüm yoğun ilgi beni çok mutlu etti” dedi.

 

blank

Luc Besson, Takashi Kitano gibi usta yönetmenler ile birlikte festivalin açılış gecesine katılan Nurgül Yeşilçay, kostümü kadar pozitif enerjisiyle de kırmızı halıya damga vurdu. Hayranlarının yoğun ilgisi karşısında zor anlar yaşayan oyuncuyu bodyguardlar koruma altına aldı. Oyuncu, Burak Özçivit ile birlikte festivalde Türkiye’ye özel düzenlenecek geceye de katılacak.

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.