Nurgül Yeşilçay: Özcan Deniz konusunda yanılmışım

İkinci Şans filmi için yıllar sonra bir araya gelen Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz, çekimlerden kareleri takipçileriyle paylaşıyor.

Yıllar önce ‘Asmalı Konak’ filminde başrolü paylaşan Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay, Kasım ayında vizyona girecek ‘İkinci Şans’ filmi için kolları sıvadı. Yeşilçay ve Deniz’in iki aşığı canlandıracağı film setinden aşk dolu kareler sosyal medyada paylaşıldı.

6 yıl önce Deniz’in teklifini ‘Özcan, yönetmen değil ki’ diyerek reddeten Yeşilçay, Deniz’in yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği ‘İkinci Şans’ için kamera karşısına geçti. Geçmişte söylediği sözün pişmanlığını yaşayan Yeşilçay; “Özcan konusunda yanılmışım. Profesyonel bir sinemacı olmuş. Onunla her projede çalışırım” diyerel günah çıkardığı söyleniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.