Nurgül Yeşilçay: Gaza geldim, dozunu kaçırdım

Nurgül Yeşilçay, gündeme gelen botokslu fotoğrafı hakkında konuşarak “Gaza geldim, dozunu kaçırdım” dedi.

42 yaşındaki Yeşilçay, “Evet, botoks mağduru oldum. Gaza geldim, dozunu kaçırdım. Cilt bakımına gidiyordum zaten. Bu sene biraz boş vaktim vardı. Orada söylenenleri dinlemeye başladım. Allah’tan botoks geçici bir şey, yoksa yanmıştım” dedi.

“ÇOK GÜZEL OLDUN DİYORLARDI”

Star TV ekranlarında yayınlanacak ‘Geleceğin Starı’ yarışmasında jüri olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Yeşilçay, “Bana ‘Çok güzel oldun’ diyorlardı, ben de ‘Evet, çok güzel oldum’ diyordum. Bir şuursuzluk, bir şuursuzluk! Sonra herkes üstüme gelince ‘Herhalde bir hata var’ dedim”

“BİR DAHA YAPTIRMAM”

Kremler kullanarak bazı aletlere girdiğini ve Sit-com’a konu olabilecek zamanlar geçirdiği belirten Yeşilçay, “Bir daha botoks yaptırır mıyım hiç, neyse o!” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.