Nurgül Yeşilçay: Bir daha kilo alırsam trip atın, konuşmayın

‘Geleceğin Starı’ adlı yarışmada jüri üyeliği yapan Nurgül Yeşilçay, program çekimleri için objektif karşısına geçti.

Bir süre öncesine kadar yarışmacıların seçimleri için il il dolaşan ekip, geride bıraktığımız gün de objektif karşısına geçti. Hamdi Alkan ve Fırat Parlak’la birlikte jüri üyeliği yapacak olan Nurgül Yeşilçay, bu çekimlerden kareleri sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi.

Bir süredir fazla kilolarından kurtulmak adına yoğun bir şekilde spor yapan Nurgül Yeşilçay, paylaştığı bir fotoğrafın üzerine düştüğü notla amacına ulaştığını gösterdi.

Fit bir vücuda kavuşmuş olan Yeşilçay, yeniden eski görüntüsüne dönmek istemediğini; “Bir daha kilo alırsam trip atın, konuşmayın, küsün bir şey yapın yaa…” notuyla gösterdi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.