Nurgül Yeşilçay: Bence botoks filan dünyanın en saçma işi

Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz gün Kuruçeşme’de bulunan bir markette alışveriş yaparken görüntülendi.

Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz gün oğlu Osman Nejat Özer ile birlikte Kuruçeşme’de görüntülendi. Bir markette alışveriş yaparken görüntülenen güzel oyuncu geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan estetik iddiaları ile ilgili konuştu. Yüzünün her yerinde bir dokunuşun olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, “Bu zamana yaptırdığım hiçbir estetikten memnun kalmadım. Bu son yaptırdığım ‘Hollywood yanağı’ değil. Bir şey yaptırdım ama ben de bilmiyorum. Çok güzel bir uygulama yüzümde bir incelme oldu ve hoşuma gitti. Sadece yüzüme değil boynuma, yanaklarıma ve çeneme, her yerime yaptırdım” Botoks yaptıran ünlülere de tavsiye veren güzel oyuncu, “Bence botoks filan dünyanın en saçma işi, kimse yaptırmasın. Hepsini denedim, uyguladım, yaptırmayın kardeşim” dedi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.