Nurgül Yeşilçay, 90’ları anlatan ‘Mahalleden Arkadaşlar’da kamera karşısına geçecek

Nurgül Yeşilçay, ikinci kez komedi filminde!

En son Gülperi dizisinde rol alan Yeşilçay, 90’ları anlatan ‘Mahalleden Arkadaşlar’da kamera karşısına geçecek.

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, bu kez vizyonda güldürecek. Oyuncu, ‘Kardeş Payı’, ‘Düğün Dernek’, ‘İşler Güçler’, ‘Çalgı Çengi’ gibi yapımların senaristi ve yönetmeni ve Selçuk Aydemir’in kitabından uyarlanacak olan ‘Mahalleden Arkadaşlar’ın filminde kamera karşısına geçecek.

Yapımda Aydemir’in annesi İlknur’u Nurgül Yeşilçay canlandırırken, babası Ekrem’i ise Alper Kul oynayacak. Film, tabletlerin, akıllı telefonların olmadığı, çocukların ‘çocuk’ olduğu, ‘çocuk gibi’ oynadığı, gerçek arkadaşlığın keşfinin vurgulandığı 90’lı yılların mahalle kültürünü anlatıyor. Yeşilçam tadında çekilecek olan yapımda Murat Akkoyun’lu ve Yılmaz Gruda gibi isimlerde kamera karşısına geçecek. Çekimleri Tuzla’da yapılan filmin yeni sezonda vizyonda olması bekleniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.