Nur Yerlitaş sokak ortasında bağırıp çağırdı

Sorunlarım var iyi değilim…

Sosyal medya hesabından canlı yayın yapan Nur Yerlitaş, “Aman banane şehitler mehitler” söylemiyle büyük tepki çekmişti. Nur Yerlitaş’ın bu söyleminden sonra şarkıcı Serkan Kaya, klibini yayınlamaktan vazgeçmiş ve tekrar montaja sokarak Nur Yerlitaş’ın olduğu bölümleri çıkartma kararı almıştı. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Demet Akalın, Öykü Serter, Ajda Pekkan gibi isimler de Yerlitaş’ı takipten çıkarmıştı.

Şehitler hakkındaki sözleri nedeniyle büyük tepki çeken Nur Yerlitaş, aylar sonra Nişantaşı’nda ortaya çıktı. Fotoğrafları çekilince sinirlenen modacı, bağırıp çağırmaya başladı. Ardından özür dileyip “Sorunlarım var, iyi değilim” dedi.

Öte yandan bu skandal sözlerin ardından şarkıcı Tuğba Ekinci, Nur Yerlitaş’ı mahkemeye vermişti. Ekinci, Yerlitaş’ın sosyal medyada şehitlerle ilgili ifadeleri nedeniyle suç duyurusunda bulunduğunu belirterek “Hakaret”, “Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama”, “Devletin Egemenlik Alametlerini Aşağılama” maddelerinden cezalandırılmasını talep etmişti.

Başlatılan soruşturma kapsamında Nur Yerlitaş’ın ifadesine başvurulmuş, modacı, “Amacım hakaret etmek değildi” sözleriyle kendisini savunmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.