Nur Bozar, Renkli Sayfalar’a konuk oldu

‘Bu Tarz Benim’ yarışması ile hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaşan Nur Bozar, Renkli Sayfalar’a konuk oldu, hakkında merak edilenleri anlattı.

Nur Bozar’ın açıklamalarından satırbaşları:

“Yarışmadan ayrılalı 2 sene oldu. Sonrasında evlendim, derken kızım Kumsal dünyaya geldi. Buna rağmen beni takip etmekten hiç vazgeçmediler. Yarışmadan ayrıldıktan sonra bana gelen en güzel teklifi değerlendirdim. Eşimden gelen teklifi kabul ettim.

“JENERİK MÜZİĞİNE BİLE DAYANAMIYORDUM”

Yayında gördüğünüz kadar jüri ile birlikteydim. Sonrasında ya da öncesinde vakit geçirmedim. Dolayısı ile herhangi birini çok sevebileceğim, az sevebileceğim bir durum olmadı. Yarışmadan çıktıktan sonra hiçbir videoyu izlemedim. Jenerik müziğini duyunca bile geriliyordum. 1 sene böyle devam etti. Psikolojik olarak zor bir sınavdan geçtik.

“YARIŞMADAN KİMSEYLE GÖRÜŞMÜYORUM”

Yarışmadan kimseyle görüşmüyorum. Güzel bir tecrübeydi ama orada kalsın. Benim önümde bambaşka bir yol var artık. Geçmişi geçmişte bıraktım. ‘Anne olmak’ insana bambaşka bir görüş yüklüyor. İnsanlara sevgisiz bakmıyorum. Beni kıran insanlara bile ‘merhaba’ der geçerim artık.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.