Nükhet Duru Kafa Radyo‘da Pınarating‘e konuk oldu

Kuşak Buluşması olarak adlandırdığı projesi için Kafa Radyo ‘da Pınarating ‘e konuk olan Nükhet Duru, genç kuşakla yakınım. Onları en fazla anlayan yetişkin diyebilirim kendim için. Gençliğimle özdeşleştiriyorum.

Dışarıdan bakınca hep mutlu hep keyifli bir hayatı var gibi geliyor Nükhet Duru’nun var mıdır bi sırrı bu işin sorusuna cevabı ise; en önemli tarafım hayatta değiştiremeyeceğim şeylerle çabuk barışırım.

Geçtiğimiz gün çok konuşulan bir magazin haberi vardı Demet Akalın ‘ ın sahnede çalışan garsonun başına şampanya dökmesi ile ilgili siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yıllardır sahne alan ve pek çok sahne raconunu iyi bilen bir sanatçısınız yıllarca gazinolarda sahne aldınız siz ne düşünüyorsunuz ?

Olayı bilmiyorum, Demet kendi mi dökmüş şampanyayı yoksa başkası mı ona dökmüş

Şimdi bu söylediğine biraz şaşırdım. Demet aslında akıllı ve dikkatli bir kadın ancak ben kendi adıma konuşmam gerekirse sahne benim evim , sahne benim büyüdüğüm , kendimi bulduğum , kazandığım ve yarınımı yarattığım bir yer bu yüzden de en az evim kadar kutsal. Laubali hareketler sevmem.

Böyle racon olmaz

O bir kontrolden çıkmış bir durum herhâlde yani konuyu gerçekten senden duydum ben başka dünya da yaşıyorum çünkü.

Verecek o kadar sevgim var ki dağıtıyorum ben onu. Bana çok daha güzel büyümüş bir şekilde dönüyor. Neden derseniz , hiç kimse çok uzun süre olmadığı gibi davranamaz. Ben kendimi bildim bileli böyleyim. Ben tebessüm etmek için, insanları mutlu etmek için , küçük sevinçler için dünyaya geldiğime inanıyorum ve bu görevi yerine getiriyorum.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.