Nükhet Duru, evlatlık verildiğini ve verildiği evde hizmetçilik yaptığını açıkladı

Nükhet Duru babası tarafından evlatlık verildiğini ve verildiği evde hizmetçilik yaptığını açıkladı. Usta sanatçı anlattıklarıyla herkesi duygulandırdı.

Usta sanatçı Nükhet Duru, çocukken yaşadığı acı olayı Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programında anlattı. 360 TV’de yayınlanan Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programına konuk olan Nükhet Duru, evlatlık verilme süreci hakkında konuştu.

Duru, “Annemle babam ben küçükken boşanınca babamda kalmışım. Sonra o da ‘ben bakamıyorum’ diyerek beni evlatlık verdi. Külkedisi hikayesi yaşadım ve verildiğim evde hizmetçilik yaptım. Annem o esnada beni arıyor ama trafik kazasında öldüğümü söylemişler. Sonra ben aniden karşısına çıkınca şoke oldu” dedi.

Yaşadığı olaylardan ders çıkardığını belirten Duru, “Bunlar hayatın sana oynadığı küçük oyunlar. Onlar yaşanmasaydı böyle bir Nükhet olmazdı. Konfor ortamında böyle bir yetenek ortaya çıkmaz.” şeklinde konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.