Nükhet Duru “Değmesin Ellerimiz”

Nükhet Duru, cover projelerine kaldığı yerden devam ediyor. Evdeki Saat’in “Uzunlar” şarkısını coverlayan Duru, bu kez 2011 çıkışlı Model şarkısı ‘Değmesin Ellerimiz’ i seslendirdi.

YouTube video

Söz ve Müziği Can Temiz’e ait olan şarkının düzenlemesi ise ünlü gitarist Cenk Erdoğan imzalı. Back vokalde ise solo kariyeriyle de adından söz ettiren Duygu Soylu bulunuyor.

Şarkının klibi için ise iki boyutlu (2D) animasyon yapıldı. Klibin kreatif prodüktörlüğünü Evren Ercan üstlenirken Pembe Panda Film prodüksiyonluğunda ve Özge Burçin Akdeniz yönetmenliğinde hazırlandı. Gümüşlük’te geçen klip iki sevgilinin ayrılık sürecinde anıları anımsamasını gözler önüne seriyor.

Duru’nun ismiyle müsemma sesiyle yeniden hayat bulan şarkı zamansız bu yeni formuyla tüm platformlarda yayında.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.