Nükhet Duru, Alex Tataryan’a “Evet” dedi

Alex Tataryan ve Nükhet Duru, “Luys” dergisinin Ocak sayısı için bir araya geldiler.

Uzun süren sessizliğini Nazan Öncel şarkısıyla bozmaya hazırlanan sahnelerin sevilen ismi Alex Tataryan, hazırlıklarını sürdürdüğü Ermenice albüm projesi için ilk “Evet” i Nükhet Duru’dan aldığını Arto Davulciyan’ın objektifine poz verdikleri “Luys” dergisinin Ocak sayısına açıkladı.

Nükhet Duru ise Alex Tataryan’ın Ermenice albümü için yapacakları düet ile ilgil; “Hayko’yu ağabeyim gibi severim. Alex’i, babası ve annesiyle kulise geldiği çocukluk yıllarından beri tanıyorum. Onu, bugün böyle genç bir erkek ve meslektaşım olarak görmek çok hoşuma gidiyor. Bana yapacağı projeden bahsettiğinde, zevkle evet dedim” diyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.