“No Time To Die” filminin vizyon tarihi koronavirüs nedeniye ertelendi

James Bond’un başrolünde yer aldığı No Time To Die (Ölmeye Zaman Yok) filminin vizyon tarihi koronavirüs nedeniye ertelendi.

Çin’de başlayan ve hızla yayılan koronavirüs can almaya devam ediyor. Dünya genelinde vaka sayısı 91 bini geçti, 3 bini aşkın kişi koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Hal böyle olunca salgın sinema ve eğlence dünyasını da etkisi altına aldı. Çekimleri durdurulan Görevimiz Tehlike 7, Blossoms ve Red Notice’den sonra Çin galası iptal edilen No Time To Die’ın (Ölmeye Zaman Yok) vizyon tarihinin değiştirilmesi için imza kampanyası başlatılmıştı.

10 gün önce filmin Çin galasının ertelendiğini duyuran yapım şirketi şimdi de 3 Nisan’da vizyona girecek olan filmin gösterim tarihinin 8 ay ertelendiğini açıkladı.

YouTube video

Filmin yeni vizyon tarihi Birleşik Krallık’ta 12 Kasım, ABD ve diğer ülkelerde ise 25 Kasım olarak belirlendi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.